enfrdeitptrues

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het leven op een binnenvaartschip? Hoe schippers en hun familie leven? Wij bieden u de gelegenheid enkele dagen mee te varen op een modern schip voorzien van alle comfort. Onze gasten hebben een eigen hut voorzien van een twee-persoonsbed, badkamer, minibar, airconditioning, en televisie. Het schip blijft tijdens uw verblijf gewoon in bedrijf er zullen geen aangepaste werktijden of vaar-schema's worden ingesteld. Het zeer onregelmatige schippers leven kan zich afhankelijk van de eisen van de verlader gedurende 24 uur per dag afspelen.

We gaan uit van een verblijf van minimaal 3 dagen en max 7 dagen, met volpension, .Het schippers leven is een ongeregeld leven. Het is daarom niet mogelijk bij boeking reeds te weten waar u opstapt en afstapt en waar de reis heen zal gaan. Het kan om een vracht gaan richting Duitsland maar het kan ook een vracht zijn binnen Nederland of België.

Afhankelijk van andere boekingen kunnen we in overleg de op-stap-dag aanpassen aan het vaar schema (het kan dus zijn, dat i.v.m. laden of lossen de op-stap dag in overleg 1 á 2 dagen eerder of later wordt)
Prijs per persoon per dag € 94.

i.v.m. de accommodatie kunnen er maar 2 personen tegelijk meevaren, omdat we slechts een kamer met een-persoons bed (uitschuifbaar naar twee persoons bed) of twee een-persoons bedden ter beschikking hebben

Het gastenverblijf  bevindt zich in onze woning op het achterschip, met een directe doorgang naar het stuurhuis.

Hoe werkt het:

U kunt ons het beste een mailtje sturen waarin u aangeeft in welke periode, en hoeveel dagen u zou willen meevaren.

We laten u dan weten wat de mogelijkheden zijn in de aangegeven periode. Gezamenlijk komen we dan tot een definitieve datum.

Een dag of twee voordat u daadwerkelijk aan boord komt hebben we telefonisch contact over waar u aan boord kunt stappen.,

mocht dit niet uit komen kunnen we, in overleg de periode die U wilt meevaren, 1 a 2 dagen verschuiven

In het geval dat wij bv. stil zouden leggen i.v.m. een stremming,langere laad of lostijd

of andere oorzaak dan kunt U het ook geheel zonder kosten annuleren en of een andere

periode meevaren.

Betalen kunt u enkele dagen van te voren via een overschrijving doen of anders contant  aan boord. U krijgt uiteraard een factuur..

Voor mensen die een auto willen meenemen:

Onze verzekering dekt geen schade die ontstaat aan auto's van derden tijdens het hijsen aan- en van boord.

Dit betekent dat wanneer u een auto wilt meenemen dit geheel op eigen risico is.

We zullen u hiervoor een verklaring laten ondertekenen waarin u verklaart op de hoogte te zijn van dit feit en dat u de risico's aanvaardt.

Het is ons nog nooit gebeurd maar het zou bijvoorbeeld kunnen zijn dat de kraankabel breekt en de auto valt.

Onze verzekering dekt dit niet. U kunt bij uw eigen verzekering informatie inwinnen en een eventuele aanvullende verzekering afsluiten.

Afhankelijk van de bestemming van onze reis (als we naar het duitse kanaalgebied varen) mag de auto niet hoger zijn als 1,55meter i.v.m. de bruggen

Voor verdere informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gastenverblijf
Voorbeeld van Willeke haar kookkunst